Nationale open dag een groot succes!

Afgelopen zondag was het dan weer zover, het jaarlijkse terugkerend evenement, in samenwerking met de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond, bij onze club!

Het Bestuur en de leden hebben er alles aangedaan om deze dag in de wijde omgeving te promoten, dat hebben alle vrijwilligers van de club, de bardiensten, zwemmers, trainers, fotograaf en bootpiloten geweten!

Voor het eerst sinds jaren zat het schema van s’ morgens tot het einde vanmiddag geheel vol. Vanaf 9.30 uur kwamen de eerste aspirant skiërs en wakeboarders binnen, jong tot oud en van klein tot groot.

Door het mooie zonnige weer liep het terras al gauw vol met mensen die gezellig komen kijken naar familie of bekenden die een poging gingen doen om te blijven staan op ski of wakeboard.

Het goede nieuws voor alle aspirant skiërs en Wakeboarders: Iedereen heeft gestaan en zijn of haar ronden gemaakt, voor ieder van hun een overwinning, daar mogen jullie zeker trots op zijn! Het was een prachtige dag!

Dank aan het Bestuur en alle vrijwilligers voor de inzet.

Meer foto’s van de open dag komen in de loop van de week op de website en Facebook te staan.