Lessen waterskiën en wakeboarden

Je kunt kiezen om bij ons te leren waterskiën of wakeboarden op je eigen tempo en eigen manier.  Je kunt er ook voor kiezen om op een gestructureerde manier, middels verschillende testen progressie te boeken in de sport. Dit kan met onze lespakketten die door gecertificeerde instructeurs worden gegeven. Hiermee kom je snel op een hoger niveau.

Introductieles waterskiën of wakeboarden

Basisvaardigheden

Deze les is geschikt voor iedereen die nog geen ervaring heeft met deze sport of als je nog nooit professionele begeleiding hebt gehad. Je leert de theorie achter het waterskiën en wakeboarden en alles wat er bij komt kijken. Na een goede voorbereiding ga je met de boot het water op en ga je in de praktijk aan de slag met waterskiën of wakeboarden (naar keuze)

Deze les kan je individueel volgen, maar het is ook erg leuk om dit samen met vrienden te doen. Voor grote groepen (meer dan 5 personen) kunnen we gunstige prijzen rekenen, voor meer informatie kijk je op de groepen pagina

Bij het volbrengen van deze les ontvang je een certificaat basis vaardigheden en kun je beginnen aan, rookie niveau 1 wakeboarden of waterskiën

[icon color=”Extra-Color-2″ size=”tiny” icon_size=”” image=”fa-check”] Geschikt voor alle leeftijden*
[icon color=”Extra-Color-2″ size=”tiny” icon_size=”” image=”fa-check”] Gehaald in één dag
[icon color=”Extra-Color-2″ size=”tiny” icon_size=”” image=”fa-check”] Zowel individueel en als groep te doen.
[icon color=”Extra-Color-2″ size=”tiny” icon_size=”” image=”fa-check”] Inclusief gebruik alle materialen.
Koste: €29,- p.p.
Duur: +/- 1 uur

Boek direct je les

Voor groepen groter dan 5 personen klik hier voor meer informatie

Rookie wakeboarden niveau 1

Kom los van de wake!

[icon color=”Extra-Color-2″ size=”tiny” icon_size=”” image=”fa-check”] Leren in een kleine groep met persoonlijke begeleiding.
[icon color=”Extra-Color-2″ size=”tiny” icon_size=”” image=”fa-check”] Zowel theorie als praktijk.
[icon color=”Extra-Color-2″ size=”tiny” icon_size=”” image=”fa-check”] Je komt sneller op een hoger niveau.
[icon color=”Extra-Color-2″ size=”tiny” icon_size=”” image=”fa-check”] Incl. een gast les van een pro wakeboarder
[icon color=”Extra-Color-2″ size=”tiny” icon_size=”” image=”fa-check”] Incl. eind test, en ontvang het certificaat Rookie wake 1
Koste leden: €140,- all inclusive (ook voor niet-leden: €300,-)
Duur: 10 weken, 1 les per week van +/- 1 uur

Voorinschrijvingen

Je hebt een keer achter de boot gestaan en je wil graag meer? Dan zijn deze lessen perfect voor jou! Je leert controle te hebben over je board op het water en past de juiste techniek toe. Een goede start om snel verder te kunnen groeien.

Je zal onder andere leren hoe je een surface trick kan doen (het draaien van je board op het water) en natuurlijk hoe je de wake kan gebruiken om een stukje de lucht in te springen.

Deze lessen zijn inclusief één gast les van een echte pro-wakeboarder. Hij of zij zal ook zijn kunsten laten zien en jou proberen nog verder te helpen.

Rookie waterskiën niveau 1

Racen over het water!

Je hebt een keer achter de boot gestaan en je wil graag meer? Dan zijn deze lessen perfect voor jou! Je leert controle te hebben over je ski’s op het water en past de juiste techniek toe. Een goede start om snel verder te kunnen groeien.

Je leert onder andere het staan op één ski in plaats van twee ski’s. Tegelijkertijd zal je geleidelijk leren om te gaan met een hogere snelheid.

Deze lessen zijn inclusief één gast les van een echte pro slalomskiër. Die zal ook zijn skills laten zien en jou proberen nog verder te brengen.

[icon color=”Extra-Color-2″ size=”tiny” icon_size=”” image=”fa-check”] Incl. een gast les van een pro skiër
[icon color=”Extra-Color-2″ size=”tiny” icon_size=”” image=”fa-check”] Incl. eind test, en ontvang het certificaat Rookie ski 1
Koste leden: €140,- all inclusive (ook voor niet-leden: €300,-)
Duur: 10 weken, 1 les per week van +/- 1 uur

Voorinschrijvingen

Rookie niveau 2

Komt het volgende seizoen

We zijn bezig met het ontwikkelen van nieuwe lessen, het volgende seizoen bieden we rookie niveau 2 en hoger aan.