Just another day at the office

De Ven biedt meer dan gewoon waterskiën of wakeboarden. Slalomski, trickski, sitdownski, wakeskate of funtube, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dan is ‘goed’ zijn niet belangrijk. De uitdaging aangaan, proberen, je eigen grenzen verleggen en vooral trots zijn op jezelf. Dat is waar het om gaat. Ons motto daarbij is dan ook: “The best skiër/boarder is the one having the most fun on the water!” Maar vooral niet te vergeten; de gemoedelijke sfeer, genieten van de zon, het uitzicht, de sport en van elkaar. Al ben je er maar een paar uurtjes, je ervaart even dat vakantiegevoel. Met of zonder zon, in ons gezellig ingericht clubhuis kun je aan de bar genieten van een hapje en een drankje. Koffie, thee of drankjes, chips, broodjes, tosti’s of saté, het is allemaal verkrijgbaar. Als u met een groep komt kunnen we een barbecue regelen. Kortom; heerlijk relaxen. Kom langs en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom. Onze enthousiaste vrijwilligers zorgen dat je een leuke tijd hebt!