Zoekt u een stoer en uitdagend uitje voor uw team op een prachtige locatie bij u in de buurt?
Dan is dit iets voor u: waterskiën of wakeboarden bij De Ven in Enkhuizen!

Daar waar waterskiën veel overeenkomsten heeft met skiën op de sneeuw, lijkt wakeboarden heel erg op snowboarden.
Zijn de teamleden jong of oud, valide of invalide, ervaren of onervaren? Dat maakt niet uit, want het is voor iedereen. Voor beginners is er een oefenstok, die aan de boot wordt bevestigd. Het starten wordt hierdoor een stuk makkelijker. Zo kan iedereen een geweldige wakeboard of waterski-ervaring beleven.

WSV de Ven biedt groepen de mogelijkheid om een onvergetelijke dag(deel) te organiseren (van begin mei tot halverwege oktober). Na ontvangst op de vereniging, legt een instructeur de basisbeginselen van het wakeboarden en waterskiën uit op het land. Daarna gaan we écht aan de slag. Onder begeleiding zal iedere deelnemer in één of meerdere sessies de theorie in praktijk brengen. U kunt ter plekke kiezen of u wilt wakeboarden of waterskiën, zelf op de funtube is een mogelijkheid.

Groepen onder de 20 mensen betalen € 21,50 per skibeurt.
Groepen groter dan 20 mensen betalen € 100,- per uur.
Dit is inclusief de huur van de boot, (gediplomeerde) bootpiloten en instructeur. Alle nodige materiaal is aanwezig; wakeboarden, ski’s, wetsuits, zwemvesten in alle maten. Per uur kunnen 5 sessies uitgevoerd worden, uitgaande van beginnende watersporters.

Ons clubhuis ligt op de dijk nabij het Naviduct met een panoramisch uitzicht op Enkhuizen. Een unieke (zonnige) locatie om te genieten van bijvoorbeeld een barbecue voor € 15,- per persoon. De drankjes worden apart per stuk afgerekend. Ook andere arrangementen (zoals lunch) zijn bespreekbaar, vanaf een aantal van minimaal 10 personen. Naast een aanbetaling vooraf, ontvangt u achteraf een factuur via de mail.

Wilt u een definitieve afspraak maken voor dit spetterend en sportief festijn. Neem contact op met ons op!

Een impressie van een vrijgezellenfeest