Handy dag 6 september 2015

Voor wie

De open dag is bedoeld voor mensen met een lichamelijke, visuele en auditieve beperking. Een lichte verstandelijke beperking hoeft geen bezwaar te zijn. Kun je door je beperking niet of niet goed zwemmen? Geen probleem, iedereen krijgt bij activiteiten op het water verplicht een zwemvest aan. We gaan er wel van uit dat je zelfstandig (met drijfmiddel) in het water kunt blijven drijven. Ook moet er kracht en knijpfunctie in de hand zijn.

Wat heb je nodig

Alle nodige materiaal is aanwezig, ook wetsuits en zwemvesten in alle maten. U dient alleen zelf zwemkleding en een handdoek mee te nemen. Er zijn kleedkamers en een douche aanwezig op de club.

Hoe gaat het

Kom ruim op tijd voor het aanmelden, spullen uitzoeken en omkleden. Bij aankomst even melden dat je er bent en graag contant betalen. Eerst legt een instructeur de basisbeginselen uit op het land. Daarna ga je onder begeleiding écht aan de slag. Er mag iemand met je mee in de boot, ook dat is al een hele bijzondere ervaring!

Nagenieten?

We zitten op een uniek locatie met prachtig uitzicht op Enkhuizen. We hebben een gezellig bar waar we eten en drinken verkopen. Zo kunt u heerlijk nagenieten met een kopje koffie of thee. Neem dus je vrienden en familie mee en geniet van het water, uitzicht, de sport en het gezelschap.